Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Τα Άλυτα Μυστήρια Των “Σκιερών Ανθρώπων”

Μήπως είδατε και εσείς, καθώς καθόσασταν αναπαυτικά και διαβάζατε, μια σκοτεινή, φευγαλέα φιγούρα με την άκρη του ματιού σας; Ήταν ψευδαίσθηση ή πραγματικότητα; Υπάρχουν όντως αυτές οι παράξενες , σκιερές οντότητες οι οποίες εμφανίζονται με ανθρώπινο περίγραμμα ή σχήμα;
Στις μέρες μας, και κυρίως χάρη στο διαδίκτυο, το φαινόμενο αυτό έχει γίνει καυτό θέμα συζήτησης στους παραφυσικούς ιστοχώρους και οι μαρτυρίες ανθρώπων που είδαν τέτοιες οντότητες αυξάνουν συνεχώς. Αυτές οι φιγούρες είναι γνωστές ως “σκιεροί άνθρωποι” ή “σκιερές οντότητες”. Ίσως οι εμφανίσεις αυτές να είναι ένα παλιό φαινόμενο, αλλά στην εποχή μας, για κάποιο λόγο, έχουν γίνει πιο συχνές και πιο έντονες. Άνθρωποι που είχαν την εμπειρία ή μελετούν τέτοια φαινόμενα, ισχυρίζονται ότι παλαιότερα αυτές οι οντότητες εμφανίζονταν φευγαλέα και γίνονταν αντιληπτές μόνο με την άκρη του ματιού. Όσο περνάει όμως ο καιρός τις βλέπουν για περισσότερη ώρα και κάποιοι καταμαρτυρούν ότι τα μάτια αυτών των σκιερών οντοτήτων είναι συνήθως κόκκινα. Υπάρχουν αρκετές θεωρίες για τους “σκιερούς ανθρώπους”.
Η συμβατική επιστήμη και οι σκεπτικιστές ερμηνεύουν αυτά τα φαινόμενα ως ενεργή ανθρώπινη φαντασία, παιχνίδια του μυαλού, κοινώς ψευδαισθήσεις που προκαλούν οι σκιές και το φως, ισχυρίζονται ότι το μυαλό και τα μάτια μπορούν εύκολα να παραπλανηθούν, συμβαίνει όμως αυτή η κατάσταση πάντα;
Άλλοι άνθρωποι πιστεύουν ότι αυτές οι οντότητες μπορεί να είναι φαντάσματα, δαίμονες ή πνευματικές οντότητες, αστρικά σώματα, σκιές ή ουσίες ανθρώπων που έχουν εξωσωματικές εμπειρίες κυρίως κατά την διάρκεια του ύπνου τους ή ταξιδιώτες μέσα στο χρόνο, άνθρωποι που μας επισκέπτονται από το μέλλον.
Η επιστήμη γνωρίζει ότι στο σύμπαν υπάρχουν διαστάσεις που δεν αντιλαμβανόμαστε με διαφορετικές βαθμίδες δόνησης, είναι λοιπόν πιθανό αυτές οι  “σκιερές οντότητες” να προέρχονται από άλλες διαστάσεις και να έχουν ανακαλύψει τον τρόπο να διεισδύουν στην δικιά μας. 


πηγή : http://liako.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου