Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2009

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΛΛΟΜΟΡΦΙΚΩΝ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ - Μέρος α'
ΓΚΡΙΖΟΙ (GREYS)

Oι συχνότερα αναφερόμενοι αλλομορφικοί (ή εξωγήινοι ή εσωγήινοι,διαλέγετε και παίρνετε) των τελευταίων δεκαετιών.Συνήθως απαγάγουν ανθρώπους για εξετάσεις και πειράματα επάνω τους αν και πιστέυεται οτι οι απαγωγές έχουν μειωθεί στο ελάχιστο επειδή προφανώς οι Γκρίζοι έχουν ολοκληρώσει τις εξετάσεις και τα πειράματά τους.
Έχουν λεπτεπίλεπτο σώμα ,ύψος απο ένα έως ενάμιση μέτρο και φυσικά γκρίζο δέρμα.Το κεφάλι τους είναι μεγαλύτερο του ανθρωπίνου και έχουν μεγάλα αμυγδαλωτά μαύρα μάτια.Λέγεται οτι η μαύρη επιφάνεια των ματιών τους είναι στην πραγματικότητα μια μεμβράνη που λειτουργεί ως προστατευτικό κάλυμμα για τα αληθινά μάτια τους που έχουν μια πιο "συμβατική εμφάνιση".Έχουν απο τρία μέχρι έξι δάκτυλα σε κάθε χέρι (ανάλογα με τις μαρτυρίες).Δεν φαίνεται να έχουν γεννητικά όργανα και να είναι εντελώς άτριχοι.Εμφανίζονται συχνά να φορούν εφαρμοστές στολές.
Πολλοί υποστηρίζουν οτι οι Γκρίζοι είναι προϊόντα γενετικής μηχανικής ή κλωνοποίησης,αφού τα μέλη τους είναι πανομοιότυπα μεταξύ τους και προφανώς είναι στείροι και δεν έχουν συγκεκριμένο φύλο.Το επικρατέστερο σενάριο λέει ότι απαγάγουν ανθρώπους για να αποκομίσουν φρέσκο γενετικό υλικό και για να αναπαράγουν υβρίδια ίσως για να συνεχίσουν το είδος τους.
Οι γνώμες διχάζονται για το αν οι Γκρίζοι έιναι φιλικοί ή εχθρικοί.ΜΕΓΑΛΟΙ ΓΚΡΙΖΟΙ (LARGE GREYS)


Είναι συνεργάτες των Γκρίζων,εμφανίζονται πιο σπάνια και πιστεύεται πως είναι ανώτεροι σε βαθμό απο τους προαναφερθέντες Γκρίζους συγγενείς τους.
Φτάνουν μέχρι και το ύψος των δυόμιση μέτρων,αλλά έχουν το ίδιο λεπτεπίλεπτο σώμα με τους μικρότερους Γκρίζους.Έχει παρατηρηθεί ότι οι Μεγάλοι Γκρίζοι έχουν ασυνήθιστη κατασκευαστική δομή κρανίου/εγκεφάλου,όπου κάθε ημισφαίριο μπορεί και εκτελεί διαφορετικές λειτουργείες ταυτόχρονα,ένα φυσικό πλεονέκτημα που δύσκολα τους κάνει τρωτούς.

Οι Μεγάλοι Γκρίζοι ίσως είναι η αυθεντική μορφή απο την οποία προέρχονται (γενετικά) οι Γκρίζοι.Αν αυτό ισχύει,τότε οι Γκρίζοι μάλλον είναι κάποια οργανικά ρομπότ που απλά κάνουν τη βρώμικη δουλειά των αφεντικών τους.

Ούτε για αυτούς ξέρουμε εάν είναι καλοί ή κακοί...ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΙΣ ή ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ (REPTOIDS)

Ερπετόμορφες φυλές που επίσης είναι γνωστές ως Δρακονιανοί ή Χοντρομύτες Γκρίζοι.Γενικά θεωρείται ότι είναι οι αρχηγοί μιας φατρίας εξωγήινων που συμπεριλαμβάνει τους Γκρίζους.Θεωρείται πως προέρχονται απο τον αστερισμό του Δράκοντα.

Είναι υψηλόσωμα ανθρωποειδή με ερπετόμορφα χαρακτηριστικά προσώπου και σώματος.Το δέρμα τους είναι πράσινο-γκρίζο με φολίδες και πιθανώς μεταλλάσσουν τον εαυτό τους ανάλογα με το περιβάλλον στο οποίο κατοικούν.

Οι Ερπετοειδείς φαίνεται πως είναι μια ράτσα "αρχηγών" και γενικά πιστεύεται ότι υπάρχουν δύο κύριες συνομοσπονδίες "εξωγήινων" και οι Ερπετοειδείς ή Δρακονιανοί ηγούνται μίας απ'αυτές.

Συχνά έχει θεωρηθεί πως είναι αδιάφοροι πρός την ανθρωπότητα (εκτός κι αν τη θεωρούν πηγή διαφόρων πόρων) και χρησιμοποιούν τους Γκρίζους για την εκτέλεση των σκοπών τους.

Άλλοι πάλι πιστεύουν (μεταξύ αυτών και ο γράφων) πως οι Ερπετοειδείς υπάρχουν στη Γή πολύ πρίν τον άνθρωπο και η παρουσία τους έχει παίξει καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη (ίσως και την....δημιουργία ακόμη) του όντος που αποκαλούμε "άνθρωπο".

Κάποιοι ερευνητές δηλώνουν πως ενώ οι άνθρωποι είναι μέλη μιας συνομοταξίας φυλών με "ψυχές",οι Δρακονιανοί και οι ακόλουθοί τους έιναι "άψυχοι" και άρα επιβλαβείς για την ανθρώπινη ζωή.


EΝΤΟΜΟΕΙΔΕΙΣ (INSECTOIDS)

Εντομοειδή πλάσματα που ομοιάζουν με γιγάντια Praying Mantis ή Αλογάκι της Παναγίας όπως το ξέρουμε στη χώρα μας.

Αυτά τα πλάσματα έχουν μακριά χέρια που διπλώνουν μέσα στο στήθος τους όταν αυτά είναι αδρανή.Θεωρείται πως η κατασκευαστική δομή των Εντομοειδών δεν μπορεί να είναι η ίδια με αυτή των γήινων αρθρόποδων.

Λίγα πράγματα γνωρίζουμε για τα πλάσματα αυτά όπως και για τους σκοπούς τους.
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ (MEN IN BLACK ή M.I.B.)Έχουν εμφανιστεί πολλές φορές στην ιστορία της ανθρωπότητος και με πολλές παραλλαγές.

Η ενσάρκωσή τους στην εποχή μας χρονολογείται πρός το τέλος της δεκαετίας του '40.

Αν και οι MIB έχουν ανθρώπινη εμφάνιση,έχει συχνά αναφερθεί οτι παρουσιάζουν μη ανθρώπινα χαρακτηριστικά όπως η έλλειψη οικειότητας με τα συνηθισμένα αντικείμενα της καθημερινότητας,άτσαλες κινήσεις,άχρωμη φωνή ή παράξενος καλλωπισμός (π.χ. άνδρες που φορούν κραγιόν).Το όνομά τους προέρχεται απο τη συνήθειά τους να φορούν πάντα μαύρα ή σκούρα ρούχα,γυαλιά ηλίου και να οδηγούν γυαλιστερά και καθαρά μαύρα αυτοκίνητα που έιναι συνήθως παλιά μοντέλα.
Οι MIB εμφανίζονται συνήθως μετά απο θεάσεις A.T.I.A. με σκοπό να "πείσουν" τους μάρτυρες πως αυτό που..."νόμισαν ότι είδαν" είχε μια τελείως συνηθισμένη εξήγηση,όπως φώτα αεροπλάνων,κομήτες,δορυφόροι,ο πλανήτης Αφροδίτη κλπ.Ίσως να συνδέονται με τις μεγάλες κυβερνήσεις ή να είναι κάποιο είδος μεταλλαγμένων κυβερνητικών πρακτόρων.
Οι MIB απειλούν και τρομοκρατούν τους μάρτυρες παράξενων περιστατικών και μπορεί να φτάσουν μέχρι τα άκρα αν ο μάρτυρας αρνηθεί να σιωπήσει και να συνεργαστεί μαζί τους.
ΣΑΣΚΟΥΑΝΣ (SASQUANS)


Είναι πλάσματα που συχνά περνάνε λανθασμένα για Γιέτι,Big Foot (Μεγαλοπόδαροι) κλπ.
Εμφανίζονται σε ερημικές περιοχές και συχνά φαίνεται ότι λειτουργούν ώς φύλακες κάποιων ιδιαίτερων τόπων.
Είναι ψηλά και τριχωτά όντα,κάτι ανάμεσα σε τεράστιο ανθρωποειδή γορίλα και σε δίποδη ανθρωπόμορφη αρκούδα.

Οι σκοποί τους είναι άγνωστοι.Θα μπορούσαν να είναι τα προϊόντα γενετικών πειραμάτων για τη δημιουργία "βιολογικών ρομπότ" με σκοπό την εκτέλεση βαριών καθηκόντων σε απομονωμένες υπόγειες βάσεις......

Φαίνεται να έχουν περιορισμένη νοημοσύνη,συμπεριφέρονται περισσότερο σαν ζώα και έτσι η έννοια της ηθικής δεν φαίνεται να τους απασχολεί.Έχουν αναφερθεί να επιτίθονται σε ανθρώπους μόνο όταν βρίσκονται σε αυτοάμυνα.


συνεχίζεται....πηγή:περιοδικό Strange
1 σχόλιο: